Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Gıda Ambalajları

27-02-2024 21:32
Gıda Ambalajları

Doypack Kilitli Poşetler

Gıda ambalajlarında yeni trend olan kilitli poşetler, günümüzde en çok tercih edilen ürünler arasında yeralmaktadır.

Görüntü ve ergonmik yapısıyla kullanışlı, kilitli olması ona ayrı bir değer katmaktadır. Kilitli poşetin kullanışlı olmasından ziyede kavanozlar gibi yer kaplamaması ve kırılma olasılığının olmaması ev hanımları tarafından daha çok tercih edilmesine neden olmaktadır.

Gıda Ambalajları günümüz dünyasında hızla yerini almakta ve tüketicilerin beğenisi almaktadır. Raf ömrünün uzun olması, fazla yer kaplamaması bunların başında gelmektedir. Hem yer kaplamaması ve kırılmama özelliği sayesinde kavanozları tarihe gömecek gibi duruyor. Kavanozların cam olmasının tüketici tarafından sağlıklı olmasından kaynaklı bir anlayış var,  Doypack Ambalaj lar gıdaya uygunluk testlerinden geçmiş, güvenilir sertifkalarla ödüllendirilmiş bir poşet oladuğu için tüketiciler gönül rahatlığıyla tercih edebilirler. Dünyanın önde gelen markaların tercih etmesi, maliyet acısından, görüntü açısından ve lojistik anlamda çok kullanışlı olması giderek piyasada hızla yayılmasına vesile olmaktadır.

Evcil Hayvan Ambalajları

Sevimli dostalarımızın ambalajlarınında giderek kutu ve karton tarzı ambalajlardan sıyrılıp esnek ambalajlara dönmesinin ana sebebi kullanışlı yapısı sayesinde Doypack ambalajları dönemsine vesile olmuştur.

Özellikle Kedi Maması, Köpek Maması, Kuş Maması, Kuş Yemi ve diğer sevimli dostalarımızın ambalajlarının Doypack ambalajlarda tercih edilmesi aç kapa özelliğine sahip olması Doypack ambalajı daha da ön plana koymaktadır.

Kuruyemiş ve Baharat Ambalajları

#Gıda sektöründe ciddi bir paya sahip kuruyemiş ve baharat sektörü ciddi anlamda kilitli poşet i tercih etmekte ve öncü bir rol oynamaktadır. Özellikle #Kuruyemişin başında gelen #Fındık, Fıstık, Çekirdek v.b ürünlede en çok tercih edilen ambalaj şuan doypack’tir.

#Kahve ambalajı dünyada en popüler olan bir sektör ve bu sektörde Doypack ambalajları kullanmakta. Değişik #Ambalaj Çeşitleri, #Ergonomik Ambalajlar, Sıradışı Ambalaj Tasarımlarının olduğu kahve dünyası çeşitli ambalaj çeşitleriyle müşterilerine ürün satmaktadır. Ürünü ambalaj satar sözü gerçektir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.